• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Конкурс за учешће у финансирању стручног оспособљавања, незапослених лица - приправникаНа основу члана 3. тачка 2. Споразума о утврђивању међусобних права и обавеза број: 133-10-1/2014-36 од 06.06.2014. године закљученог између: АПВ - Покрајинског секретаријата за привреду, запошљавање и равнопоравност полова, општине Стара Пазова и НСЗ - Покрајинске служба за запошљавање, расписује се КОНКУРС ЗА УЧЕШЋЕ У ФИНАНСИРАЊУ СТРУЧНОГ ОСПОСОБЉАВАЊА, НЕЗАПОСЛЕНИХ ЛИЦА - ПРИПРАВНИКА.

Општина Стара Пазова, у сарадњи са Покрајинским секретаријатом за привреду, запошљавање и равноправност полова и НСЗ – Покрајинском службом за запошљавање, на основу Локалног акционог плана за запошљавање за 2014. годину, расписује Конкурс за учешће у финансирању стручног оспособљавања незапослених лица у својству приправника, уз заснивање радног односа у трајању од 12 месеци, ради оспособљавања за самостални рад у струци и полагање приправничког, односно стручног испита.

За време приправничког стажа лице остварује право на рефундацију зараде у месечном нето износу од 22.000,00 динара са припадајућим порезом и доприносима за обавезно социјално осигурање - за приправника који има високо образовање стечено на студијама другог степена (дипломске академске студије – мастер, специјалистичке академске студије, специјалистичке струковне студије) односно на основним студијама у трајању од најмање четири године. Исплата зараде се врши на месечном нивоу.

Захтеве подносе послодавци који ангажују незапослена лица у својству приправника по уговору о раду, под условима:

  • да се лице налази на евиденцији незапослених НСЗ - испостава Стара Пазова;
  • да нема радног искуства на пословима за које се прима у својству приправника.

Текст са детаљима и условима конкурса

Захтев за учешће у програму

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије