• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Јавни позив за достављање захтева за остваривање права коришћења пољопривредног земљишта у државној својини без плаћања накнаде ради израде Годишњег програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљиштаНа основу члана 61. Закона о пољопривредном земљишту („Службени гласник РС“, бр. 62/06, 65/08 – др. закон и 41/09) и Решења Скупштине општине, општине Стара Пазова, Број: 020-187/2013-I од 24.09.2013.године, Комисија за израду Годишњег програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта на територији општине Стара Пазова за 2014. годину, објављује ЈАВНИ ПОЗИВ за достављање захтева за остваривање права коришћења пољопривредног земљишта у државној својини без плаћања накнаде ради израде Годишњег програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта на територији општине Стара Пазова за 2014. годину.

I ПОЗИВАЈУ СЕ образовне установе - школе, стручне пољопривредне службе, социјалне установе, високообразовне установе - факултети и научни институти чији је оснивач држава, установе за извршење кривичних санкција и правна лица у државној својини регистрована за послове у области шумарства (у даљем тексту: установе) да доставе захтев за остваривање права коришћења пољопривредног земљишта у државној својини без плаћања накнаде на територији општине Стара Пазова за 2014. годину Комисији за израду Годишњег програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта на територији општине Стара Пазова за 2014. годину (у даљем тексту: Комисија), у површини која је примерена делатности којом се баве (образовне установе – школе, стручне пољопривредне службе, социјалне установе највише до 100 хектара, а високообразовне установе - факултети и научни институти чији је оснивач држава, установе за извршење кривичних санкција и правна лица у државној својини регистрована за послове у области шумарства највише до 1.000 хектара), ради израде Годишњег програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта на територији општине Стара Пазова за 2014. годину.

II Потребна документација:

  • 1) Образац захтева који мора бити читко попуњен у целости, потписан и оверен печатом.
  • 2) Акт о оснивању установе, односно извод из привредног регистра за правно лице (не старији од шест месеци);
  • 3) Препис листа непокретности (ако је успостављен нови операт), односно препис поседовног листа (ако није успостављен нови операт), односно извод из земљишних књига (где није успостављен катастар непокретности), за све катастарске парцеле које су предмет захтева (не старији од шест месеци) и
  • 4) Изјава подносиоца захтева коју површину пољопривредног земљишта у државној својини користи без плаћања накнаде (по члану 61. Закона о пољопривредном земљишту) на територији Републике Србије.

Докази о испуњавању услова из овог јавног позива се достављају у обичним, неовереним копијама које морају бити јасно видљиве, при чему Комисија задржава право да у случају потребе затражи достављање оригинала или оверене копије достављених доказа.

Образац захтева може се преузети сваког радног дана од 8,00 до 15,00 часова, на Инфо пулту, Општинске управе општине Стара Пазова, Стара Пазова, Улица Светосавска, бр. 11.

IV Рок за достављање захтева и потребне документације из тачке III овог позива је 30. октобар 2014. године. Захтев приспео по истеку датума одређеног у овом јавним позиву сматраће се неблаговременим и Комисија ће га вратити подносиоцу неотворен.

V Захтев са потребном документацијом се подноси непосредно на писарници или поштом, у затвореној коверти са назнаком на предњој страни: „Право коришћења пољопривредног земљишта у државној својини без плаћања накнаде за 2014. годину“ за Комисију за израду Годишњег програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта на територији општине Стара Пазова за 2014. годину, на адресу: Одељење за пољопривреду, водопривреду и шумарство Општинске управе општине Стара Пазова, Стара Пазова, ул. Светосавска, бр. 11. На полеђини коверте наводи се назив и адреса подносиоца захтева.

VI Контакт особа за све информације у вези са овим јавним позивом је Радивој Секулић, телефон: 022/310-170; лок.308; 022/316-344, email: radivoj.sekulic@starapazova.rs или лично у просторијама Одељења за пољопривреду,водопривреду и шумарство Општинске управе општине Стара Пазова, Стара Пазова, Улица Светосавска, бр.11, канцеларија 2.

Преузмите захтев у електронској форми

Број: 320-62/2013-III-10
Датум: 30.09.2013.године
СТАРА ПАЗОВА

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије