• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Општина Стара Пазова у сарадњи са Покрајинским секретаријатом за рад, запошљавање и рановправност полова, на основу Локалног акционог плана запошљавања за 2012. годину, расписује Конкурс за учешће у финансирању 11 незапослених лица у својству приправника-ца, уз заснивање радног односа, ради оспособљавања за самосталан рад у струци и полагање приправничког, односно стручног испита. ТЕКСТ КОНКУРСКА ПРЕУЗМИТЕ ОВДЕ

Подношење захтева врши се у Националној служби за запошљавање у Старој Пазови, у затвореној коверти са назнаком „Конкурс приправници“. Одлуку о одобравању новчане помоћи донеће Локални савет за запошљавање општине Стара Пазова, након обраде захтева у националној сужби за запошљавање, у року од 10 дана од дана истека рока за пријављивање на Конкурс, у складу са Локалним акционим планом запошљавања за 2012. годину. О међусобним правима и обавезама између Општине Стара Пазова, послодавца и приправника, закључиће се уговор.

Конкурс је отворен до утрошка средстава, најкасније до 30.06.2012. године.

Ближе информације и обавештења у вези са конкурсом и подношењем захтева могу се добити у Општинској управи Стара Пазова, на телефон 022/317-578, контакт особа Сузана Илић. Обрасци захтева се могу преузети, такође у Општинској управи Стара Пазова, Светосавска бр. 11 или на сајту Општине Стара Пазова - www.starapazova.eu.

ПРЕУЗМИТЕ ОБРАЗАЦ ЗА ПРИЈАВУ

 

 


одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије