• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

ПФС Срема и Удружење фудбалских судија по шести пут је у Старој Пазови организовало „Вече фудбала“ као јединствену манифестацију у Србији на којој се сваке године окупљају посленици најважније споредне ствари на свету. Тако је било и ове године, само што је уместо у децембру манифестација померена за почетак године. Окупили су се бројни фудбалски радници, тренери, играчи, судије како би сумирали прошлу годину али и најавили своје жеље у овој години. „Вече фудбала“ у Старој Пазови увеличали су и бројни гости међу којима и Горан Јовић, члан ИО ФС Србије и председник Општине Стара Пазова који је поздрављајуће све присутне још једном поновио да је Војводина локомотива развоја фудбала у Србији, а Срем један од најважнијих сегмената у развоју фудбалског спорта у Војводини.

Он је истакао да Срем тренутно има веома добре клубове и резултате којима може да се поноси. Председник Јовић је пожелео свим клубовима из Срема који се боре за титулу да и остваре своје жеље и изборе пласман у виши ранг, а оним клубовима који се боре за опстанак да не испадну, одајући признање свим фудбалским ентузијастима који данас раде у фудбалу и спорту уопште, честитајући свим добтиницима на заслуженом признању. Била је то прилика да се заслужним фудбалским радницима, судијама, као и клубовима који су прошле године постигли запажене резултате на фудбалском пољу. Најзначајнија признања, Плакету, за вишедеценијски рад у фудбалском спорту из руке Славка Тувеџића, председника ИО ПФС Срема добили су: Јован Савић /Сремска Митровица/, Ратко галечић ФК Јадран /Голубинци/, Мацо Бзовски дугогодишњи новинар из Старе Пазове, Ранко Добројевић из Шида и Мирослав Марковић, некадашњи савезни судија из Руме. Посебна Плакета уручена је и Ратку Боровници председнику ФС Војводине за допринос у развоју фудбалског спорта. Најбољи млади играч у прошлој години је Срђан Димитров из ФК Инђија, а најбољи тренер је Богић Богићевић из ФК Доњи Срем из Пећинаца, који је јесењи део првенства у Првој лиги завршио на другом месту. Награђени су и фудбалски радници који су данас активни у клубовима и савезима, и то: Иван Бенчић /Рума/, Далибор Барунчић /ФК Хајдук, Бешка/, Самуел Зорјан /Шид/, Богдан Радивојев /Сремска Митровица/, Остоја Кнежевић /ФК Раднички-Нова Пазова/ и Миленко Ђурђевић /ФК Доњи Срем-Пећинци/. Признања су отишле и у руке свих клубова из Срема који су прошле године променили ранг такмичења навише и то за пласман из Општинске у Сремску лигу: Сремац /Војка/, Шумар /Огар/ и Рудар /Врдник/, Јединство из Старе Пазове за пласман из Сремске у Војвођанску лигу, Запад, Дунав из Старих Бановаца који је из Војвођанске лиге прешао у Српску лигу, Војводина и Доњи Срем из Пећинаца за улазак у Прву лигу. ФК Раднички из Нове Пазове за пласман у кадетско пионирску лигу Војводине и ФК Инђија за улазак у Омладинску лигу Србије. Без признања нису остале ни судије које су напредовале на листама прошле године, а из Срема су. За најбољег судију проглашен је Зоран Мићановић, савезни судија из Сремске Митровица, који се налази на листи помоћних судија Суперлиге. Јовица Милин из Ирига је дошао на листу судија Развојне групе, Бранислав Ћаћић из Ирига је на листи судија Прве лиге, а за звање судија прве категорије положили су Немања Паприца из Нове Пазове и Ђорђе Максимовић из Инђије. Мирела Малешевић из Чалме и Ален Софтић из Бачинаца су са листе судија у Војвђанској лиги напредовали на Српску лигу, Војводина. Нгарађене су и судије који су напредовали и у нижим лигама., Ђорђе Жутић, један од челника судијске организације, Душан Томић, генерални секретар ФС Војводине, Срђан Јовановић председник Удружења судија Београда и многи други. У забавном делу програма организована је томбола, а захваљујући спонзорима подељен је велики број робних награда.

                                                                                                 Д. Бурсаћ

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије