• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Поразом у Крушевцу Раднички није упео да се пласира у велико финале рагби 13 Првенства Србије. Крушевачки Цар Лазар је победом од 28-20 прошао у даљи ток такмичења, то јест у финале, где ће копља укрстити са београдским Дорћолом, у наредних недељу дана.
Већ у 5.минуту игре крушевљани преко Нахирнића есејом долазе у вођство. Након двадесетак минута игре "витезови" преко Филиповића постижу још један есеј и још додатним голом Нахирнића заокружују вођство од 10-0. После само 4. минута игре Ђурковић постиже први есеј за пазовчане, да би само после десет Цар Лазар додао себи још један есеј заслугом Радевића и још један гол Нахирнића и резултатом 16-4 у своју корист затворили прво полувреме.
На самом старту другог полувремена Сич са додатна 4 поена повећава вођство чарапана. Средина другог дела игре дефинитивно припада тиму из Нове Пазове која са два брза есеја који долазе преко Бурсаћа и Мадзаревића и додатна два гола Зекића смањује разлику на само 4 поена у односу на домаћина, који преко Сича поново поентирају есејом у 60.минуту, а затим и у 74. минуту још једним поготком Радевића. До краја тим из Срема је есејом Бурсаћа заокружио коначан резултат овог меча.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије