• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Tурнир поводом уједињења НемачкеУ спортском центру поводом 3. октобра Дана уједињења Немачке одржан је фудбалски турнир на коме је учествовало шест екипа, а који су подржали Амбасада Немачке и председник Општине Стара Пазова Горан Јовић. Обраћајући се учесницима турнира и гостима, председник Јовић истакао је значај одржавања овог спортског догађаја, како у спортском тако и у привредном погледу, јер отвара даље могућности за сарадњу са Немачком.

Председник Јовић је подсетио да у Србији, па тако у нашој Општини има велики број компанија из Немачке које имају своје фабрике и запошљавају велики број наших грађана. Он је навео да ће за десетак дана недалеко од Спортског центра почети изградња нове фабрике Милбауер са којом је потписан уговор, а да треба очекивати у најскоије време и неке нове пројкете, јер не треба заборавити да је привреда Немачке једна од најјачих и најразвијенијих у свету. Због тога је веома значлајан овај турнир који се организује у Старој Пазови, у Кући фудбала, јер пружа могућности за дружење и зближавање људи, али и могућност да се успоставе контакти за неке нове облике привредне сарадње. Амбасадор Немачке у Београду Волфрам Мас је такође говорио учесницима турнира и најпре захвалио себи што је покренуо идеју о организовању овог турнира. Затим је немачки амбасадор изразио дивљење спортским центром који је саграђен у Старој Пазови и истакао и да је један од најлепших у Европи, а такође је навео да би овај турнир требало да отвори нове могућности да се сарадња између Србије, а тиме и Општине Стара Пазова и Немачке привреде још више продуби.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије