• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

На конференцији за новинаре која је организована поводом финалне утакмице Купа општине Стара Пазова у фудбалу, председник Горан Јовић обећао је спектакл у Националној кући фудбала. Његово обећање се и испунило, уз велеки број публике и навијача, фудбалери Слоге и Јадрана бриљирали су на фудбалском терену. Фудбалери Борца Слоге Милшпед из Крњешеваца први су победници Купа Општине пошто су победили Јадран из Голубинаца са 1:0.

Победник је одлучен у 35 минуту када је Симоновић одлично извео корнер, лопта је убачена пред гол Јадрана, шутирао је један играч Слоге, на одбијену лопту натрчао је Срђан Лазић и савладао голмана Ковачевића и донео велико славље екипи из Крњешеваца. Јадран је имао теренску иницијативу у већем делу утакмице створио и неколико прилика за гол, али чврста одбрана Слоге на челу са Мирославом Игњатовићем одолела је свим искушењима. Уз то фудбалери из Крњешеваца су користили сваку прилику за контранапад и у пар наврата преко одличног Лазића угрожавали гол Ковачевића. По завршетку утакмице капитену Слоге Мирославу Игњатовићу велики прелазни пехар је уручио Горан Јовић председник Општине Стара Пазова под чијим покровитељством је и игран куп. Победничка екипа је добила један мањи пехар у трајно власништво, из руку председника Јовића примио га је Драган Трифуновић председник клуба. Такође играчи оба тима и тренери су добили и медаље, а обе екипе су награђене и са по три фудбалске лопте. По завршетку утакмице Горан Јовић председник Општине је ћеститао победнику, али и фудбалерима Јадрана за одличну игру коју су приказали и посебно истакао изванредан амбијент који су направили навијачи два тима и рекао да је и ово такмичење показало да у Купу нема фаворита, јер мало ко је веровао да ће у финалу играти Слога и Јадран. Он је истакао да је иницијатива коју је покренуо да се игра Куп се показала као веома добра, јер су утакмице биле веома занимљиве и пуне неизвесности. Куп је и била прилика да се клубови у Општини још више зближе и превазиђу одређене анимозитете који су владали до сада. Председник Јовић је изразио очекивања да ће следеће године куп бити још квалитетније и занимљивије такмичење и да ће се остали клубовивјош жесће ботрити да би се нашли у финалу. Живан Савић тренер Слоге је рекао да је била част и привилегија играти финале у Спортском центру у Старој Пазови и сматра да су сви заслужни за један изузетан споортски догађај. Томислав Црљан тренер Јадрана је честитао победнику и најавио да се његов тим одсада окреће борби за бодове у Сремској лиги. Утакмица је одиграна у Спортском центру у Старој Пазови пред око 600 гледалаца у изузетној атмосфери, уз светлост рефлектора, а свој допринос овом догађају дала је и судијска тројка на челу са Станком Мајсторовићем из Старих Бановаца, који је одлично обавио посао са помоћницима Николом Џомбићем из Старе Пазове и Гораном Вукчевићем из Нове Пазове. Делегат је био Андрија Докоза из Голубинаца.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије