• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

У Старој Пазови је одржан десети Меморијал "Стојан Јовић-Столе" у знак сећања на некадашњег савезног фудбалског судију, делегата и инструктора суђења. Поводом меморијала одиграна је пријатељска фудбалска утакмица између судија Старе Пазове и Новог Сада, која је завршена резултатом 1:1. Почетни ударац на утакмици извео је Давид Јовић, унук покојног Стојана.

Пре утакмице, која је одиграна у Спортском центру Фудбалског савеза Србије сви учесници су обишли комплекс и упознали се са садржајима. Приликом обиласка спортског центра. Председник општине Горан Јовић, иначе један од тројице синова покојног Стојана, истакао је да је уговор о изградњи Спортског центра потписан 26. децембра 2008. године, да је 1. октобра следеће године постављен камен темељац, а комплетан објекат завршен у предвиђеном року, те да ће се фудбалска репрезентација већ у марту ове године припремати за квалификације за европско првенство против Репуплике Ирске и Естоније. Спортски центар који је отворен 14. маја, поседује пет фудбалских терена, велнес центар, хотел, а ускоро ће бити изграђене трибуне за 3.000 гледалаца, базен, као и пратећи објекти. Пре почетка меморијалног турнира, све судије и госте поздравио је, у име организатора, Миодраг Лемајић председник Удружења судија при Општинском фудбалском савезу Стара Пазова, који је подсетио све присутне на обећање које је прошле године дао Горан Јовић да ће се меморијал ове године играти у Кући фудбала и оно је испуњено, напоменувши да је се ради о најлепшем спортском објекту у Србији данас. Поред Горана Јовића Меморијалу су присуствовали и Милош и Срђан такође синови Стојана, као и унуци Филип и Давид и велики број пријатеља покојног Јовића који су евоцирали успомене на некадашњег делиоца правде. Драган Бурсаћ

 

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије