• Prečítané: 4043x

Председник покрајинске Владе Игор Мировић обишао завршене инфраструктурне пројекте у општини Стара Пазова

naslovna predsednik pokrajinske vlade igor mirovic obisao zavrsene infrastrukturne projekte u opstini stara pazova„Након три године заједничког рада са општином Стара Пазова, успели смо да реализујемо све пројекте које смо и планирали. Веома сам задовољан резултатима које смо данас видели, очекујем да следеће године имамо завршену и спортску халу у Старим Бановцима за коју смо преко Управе за капитална улагања Војводине издвојили 190 милиона динара“, казао је председник Покрајинске владе Игор Мировић, након обиласка друге фазе радова на изградњи спортске хале „Баир“ у Старим Бановцима.

Покрајинска влада је преко Управе за капитална улагања Војводине обезбедила и средства за реконструкцију дела путног правца државног пута II А реда у Старој Пазови.

„Радили смо заједно и на другим пројектима са локалном управом и Канцеларијом за јавна улагања. Види се напредак у областима комуналне и пословне инфраструктуре, а радили смо и на реконструкцији основних и средњих школа и предшколских установа у овој општини. Војводина креће напред, смањује се број незапослених, реализују се инвестиције“, казао је председник Мировић.

„Све инвестиције које смо планирали од 2016. године са Управом за капитална улагања, завршили смо и технички и финансијски, пословали смо према плановима и стандардима и нисмо правили грешке као наши претходници који су нам оставили незавршене пројекте попут Хетерленда и Клинике за гинекологију и акушерство“, рекао је председник Мировић.

Председник Општине Стара Пазова Ђорђе Радиновић казао је да у претходним година није било сарадње између покрајине и локалне самоуправе Стара Пазова.

„Хвала председнику Мировићу на сарадњи, јер Покрајинска влада издваја значајна средства за пројекте у нашој општини који се спроводе по плану и утврђеној динамици. До краја пролећа имаћемо мултифункционалну дворану површине 3200 квадратних метара“, рекао је председик Радиновић.

Обиласку радова присуствовао је и покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез, покрајински секретар за енергетику, грађевинарство и саобраћај Ненад Грбић и директор Управе за капитална улагања Војводине Недељко Ковачевић.

Фотографије: