• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

ljubica ognjenovic 1Љубица Огњеновић, петнаестогодишњакиња из Старе Пазове биће једина одабрана представница са Балкана, која ће представљати нашу земљу на самиту у Чикагу, под називом „Глобално лидерство младих амбасадора“.

Овај самит ће се одржати за свега неколико дана, тачније од 20. до 27. јула и с обзиром да ће бити једина представница са Балкана, како и сама Љубица каже има "додатни мотив и жељу за на најбољи начин пред другим земљама учесницама представи нашу државу".

Љубица је ђак ОШ "Симеон Араницки" са изузетним резултатима у различитим областима образовања, које остварује годинама уназад.

Као Ђак генерације и носиоц Вукове дипломе Љубица ће по повратку из Америке бити на пријему код председника Општине Ђорђа Радиновића у петак, 30. августа када ће се, од стране старопазовачке локалне самоуправе, традиционално награђивати најбољи ученици свих основних и средњих школа.

Председник Ђорђе Радиновић је, у име локалне самоуправе, пожелео Љубици срећан пут и повратак, као и да у годинама које долазе са истим жаром и трудом настави да светла образ родитељима, наставницима, својој Општини и својој земљи.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter