• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

naslovna-nagradjeni-najbolji-sportisti-u-2018-godini-u-opstini-stara-pazovaПо устаљеној вишегодишњој традицији, јануар је резервисан за додељивање награда најбољим спортистима из претходне године, у општини Стара Пазова.

Марија Малић, чланица стрељашке дружине „Јединство“, најбољи је спортиста општине Стара Пазова за прошлу годину. Она је освојила је бронзану медаљу на олимпијским играма младих у Буенос Ајресу, поставила европски и светски рекорд у јуниорској конкуренцији, представљала је Србију на међународном турниру у Плзeњу (Чешка).

Најбољи спортиста 2018. године - Марија Малић: „Осећам се сјајно и много ми је драго што је моја Општина пратила моје резултате и што сам на овако великом догађају проглашена за спортисту године, и то је мотив за даље тренирање и даљу борбу“.

Најбоља екипа је женска селекција, одбојкашког клуба „Јединство“ из Старе Пазове а изабрани су и најбољи пионир, јуниор, кадет као и спортски радник, спортиста за инвалидитетом као и тренер. За најбољег тренере проглашени су Томислав Црљан из фудбалског клуба „Јадран“ Голубинци и тренер стрељачке дружине „Јединство“, Саша Икер.

Подсећајући на опредељеност старопазовачке Општине за развој спорта, бригу о условима у којима стасавају нови пазовачки спортски таленти, председник Ђорђе Радиновић је на додели признања са одлучношћу нагласио: “Намера нас, као руководства ове локалне самоуправе, је да улажемо у младе и њихову будућност. Спорт је једна од најважнијих области о којима бринемо, јер знамо колико позитивно може да утиче на младе и њихове животне навике. И даље ћемо издвајати значајна средства за спорт и као што сте малочас у промотивном видео споту видели, за ову годину смо планирали изградњу две спортске хале и два стадиона. То на делу потврђује нашу посвећеност спорту и младима и желео бих да тако остане и у будућности“.

Проглашењу најбољих спортиста присуствовали су високи званичници општине Стара Пазова, Покрајинског секретаријата за спорт и омладину, представници Спортског Савеза Србије и Фудбалског Савеза Србије као и легендарни фудбалер Милош Шестић. Генерални покровитељ ове манифестације је општина Стара Пазова.

Видео прилог:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter